д-р Стивън Кавалино

Обадете се сега

+359 889 159302

DOTT.-STEPHEN-G.-CAVALLINO--750x500

ОПИТ

С над 25 хиляди излекувани от хронична болка пациенти, д-р Стивън Кавалино е завършил медицина и спешна хирургия в Болоня, Италия.

Неговата кариера започва в края на 90-те години на миналия век като служител в Първа помощ на USL в Coreggio като от 1990г. е член на Ордена на лекарите във Ферара.

​През годините д-р Кавалино е бил клиничен инструктор и директор на курс по пролотерапия в различни части на света – Италия, Хондурас, САЩ, Мексико, Гърция.

В момента

Д-р Кавалино има актуална частна практика и лекарски кабинети за лечение на болката в Италия: Ферара, Рим, Реджо Емилия, Форли, Палермо и Удине.

„Преди години бях доста скептично настроен към ефективността на пролотерапията. След задълбочени проучвания и дългогодишен опит в чужбина с моите колеги, опознах и оцених този нов метод, просто и ефективно лечение, което дава забележителни резултати. Пролотерапията е ефективно лечение, което осигурява отлични резултати с малка опасност за проблемите на хроничната болка на опорно-двигателния апарат. Като лекар пролотерапевт, съветвам всички онези хора, които страдат от хронична болка, да разгледат това лечение като алтернатива на традиционните терапии.
Пролотерапията е наистина сензационно откритие “

Д-р Стефан Кавалино

Il-dottor-Stephen-Cavallino-mentre-pratica-la-proloterapia-680x451

Доброволчество

Д-р Кавалино работи заедно с американските лекари на Международната асоциация на Hackett Hemwall (HHF), които работят в бедните страни 2-3 пъти годишно: Мексико, Хондурас и Филипините.

На тези места те предлагат терапия за хронична болка в мускулно-скелетната система чрез пролотерапия и невропролотерапия за социално слаби.

Имате ли болки в ставите и сухожилията?

  • Операцията не е единственото решение!
  • Причинителите на болка могат да бъдат хронични или в следствие на травма.
  • Предлагаме бърза, лека и безболезнена процедура, с която да се справите с болките завинаги!